ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ » Home Center 2 Gateway

Home Center 2

 

To Home Center 2 είναι ο εγκέφαλος του συστήματος Fibaro, ή οποιουδήποτε άλλου συστήματος αυτοματισμού τεχνολογίας Z-Wave. Το Home Center 2 σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς της Fibaro, έτσι ώστε να προσφέρει δυνατότητες που δεν προσφέρονται από άλλα παρόμοια συστήματα. Το Home Center 2  επαναπροσδιορίζει τον οικιακό αυτοματισμό με βάση την τεχνολογία Z-Wave και προσφέρει αληθινή ευφυΐα.

 

Το Home Center 2 από την Fibaro δεν είναι απλά μια ηλεκτρονική συσκευή. Είναι επίσης καλοσχεδιασμένη, καινοτόμα και φιλική στο χρήστη πλατφόρμα, με αξεπέραστες δυνατότητες που όμοιες τους δεν υπάρχουν.

 

Καλαίσθητη θήκη αλουμινίου

Η Fibaro έχει δώσει πολύ μεγάλο βάρος στην εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής, ώστε το Home Center 2 της Fibaro να σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις – Το Home Center 2 της Fibaro είναι φτιαγμένο από ατόφιο αλουμίνιο. Δεν θα βρείτε πουθενά φτηνό πλαστικό! Το Home Center 2 της Fibaro δεν είναι απλώς καλαίσθητο. Κρύβει μέσα του αρκετή καινοτομία.

 

Απίστευτα γρήγορο και αξιόπιστο hardware

 

Επεξεργαστής Intel Atom 1,6GΗz

Χάρη στη αποτελεσματικότητα, το Home Center 2 είναι πολύ, πολύ γρηγορότερο από κάθε άλλο Z-Wave gateway αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η επικοινωνία εντός δικτύου Z-Wave έχει βελτιωθεί δραματικά, με αποτέλεσμα την άμεση απόκριση στις εντολές που στέλνονται από το χρήστη στο σύστημα.

4GB MLC Recovery Disc

Αισθητά βελτιωμένη ασφάλεια χρήστη, χάρη στη πατενταρισμένη από τη Fibaro προσέγγιση στην ασφάλεια των δεδομένων. Κάθε  Home Center 2 έχει το δικό του δίσκο ανάκτησης, που περιέχει  backup του συστήματος, μοναδικό για κάθε gateway. Αυτό αποκλείει πλήρως τη μη-εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο σύστημα. Ένα άλλο πλεονέκτημα της λύσης αυτής είναι η γρήγορη και απλή επαναφορά του συστήματος έπειτα από μια αστοχία.

1GB RAM,
2GB SLC Hard Drive,

Μεγάλη μνήμη + γρήγορος επεξεργαστής = ταχύτατη επικοινωνία μεταξύ συσκευών Fibaro. Η εσωτερική αρχιτεκτονική που χρησιμοποιήθηκε στο Home Center 2 κάνει τα συστήματα αυτοματισμού που βασίζονται στην τεχνολογία Z-Wave να λειτουργούν ταχύτερα από ποτέ.

 Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

 

Συνδέστε τα καλώδια όπως δείχνει η εικόνα.

Συνδέστε το καλώδιο παροχής ρεύματος στο POWER και το καλώδιο δικτύου στην θύρα LAN

Έπειτα από περίπου 2 λεπτά από την τροφοδοσία του με ρεύμα, το Home Center 2 είναι έτοιμο για χρήση. Από κατασκευής, το Home Center 2 περιμένει να πάρει διεύθυνση IP από τον DHCP server. Αν δεν είστε σίγουροι, πιέστε το πλήκτρο RECOVERY καθώς συνδέετε τη συσκευή με το ρεύμα. Κάνοντας αυτό το Home Center 2 θα αποκτήσει αυτόματα στατική IP 192.168.81.1  Για να έχετε πρόσβαση στην οθόνη ρυθμίσεων πληκτρολογήστε την διεύθυνση ΙΡ του Home Center 2 στη γραμμή διευθύνσεων του περιηγητή σας.

 Νέες δυνατότητες χάρη στη Διασύνδεση  Συσκευών

Το Home Cener 2 προσφέρει νέες δυνατότητες χάρη στη λειτουργία Διασύνδεσης Συσκευών (Linked Devices). Η Διασύνδεση Συσκευών επιτρέπει τη συγχώνευση πολλών συσκευών σε μία «εικονική» συσκευή, με πολλαπλές δυνατότητες – για παράδειγμα 3 θερμοστάτες συν αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της δυνατότητας είναι η ευκολία διαχείρισης πολλαπλών συσκευών ταυτόχρονα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι η μείωση των εικονιδίων και των συσκευών στις οθόνες του χρήστη.

Άριστες συνθήκες άνεσης χάρη στα Devices Panels

Το Home Center 2 προσφέρει εύκολο έλεγχο ομάδων συσκευών που διαχειρίζονται όμοιες εργασίες - Θέρμανση, κλιματισμός, πότισμα κήπου. Χάρη στα Devices Panels, μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε ομάδες συσκευών, βάσει ημέρας της εβδομάδας ή της ώρας.

Γεω-εντοπισμός

 Το Home Center 2 προσφέρει ακόμη μία μοναδική λειτουργία – εντοπισμό των μελών της οικογενείας σας. Τώρα μπορείτε πάντα να γνωρίζετε που βρίσκονται τα παιδιά σας χωρίς να χρειάζεται να τα καλείτε κάθε 5 λεπτά. Το Home Center 2  θα τα εντοπίσει για σας.

Το Home Center 2  εμφανίζει τη διαδρομή και τη θέση του μέλους της οικογένειας σας επάνω στο χάρτη. Το Home Center 2 συνδέεται με τα τηλέφωνα που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή  Fibaro Mobile Application για να εντοπίσουν την παρούσα θέση τους. Η εφαρμογή Fibaro Mobile Application εντοπίζει το μέλος της οικογένειας και ενημερώνει το Home Center 2 .

 Πολύπλοκα Σκηνικά (σενάρια)

 Το Home Center 2 προσφέρει μια νέα προσέγγιση στη δημιουργία σκηνικών. Τώρα στα σκηνικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεταβλητές που έχει δημιουργήσει ο χρήστης.

 

Παράδειγμα Σκηνικό 1 "Βροχή"

Εάν βρέχει:
- κλείσε τα παράθυρα στέγης,
- κλείσε τα
sprinkler του κήπου,
- δώσε στη μεταβλητή  "έβρεξε" την τιμή 1.

 

Παράδειγμα Σκηνικό 2 "Άνοιξε τα sprinklers του κήπου στις 6:00 π.μ."

Κάθε μέρα στις 6:00 πμ έλεγξε αν "έβρεξε" (μεταβλητή χρήστη).
Αν όχι ("έβρεξε" τιμή = 0) – βάλε τα  
sprinklers στο ON.

 

Παράδειγμα Σκηνικό 3 "Reset μεταβλητής"

Αν "έβρεξε" και έχουν περάσει 12 ώρες:
- δώσε στη μεταβλητή "έβρεξε" την τιμή 0.

 

Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα