ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ » Home Center Lite Gateway

Σχεδιάστηκε για την δική σας ικανοποίηση

Έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε μια νέα διάσταση στην άνεση – Home Center Lite, ο απίστευτα μικρός εγκέφαλος του FIBARO System. Τελευταία εξέλιξη, σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες σας. Επιτρέψτε του να σας αλλάξει την ζωή, να την κάνει ασφαλέστερη και πιο άνετη, και το σπίτι σας έξυπνο, αποτελεσματικό και άνετο. Μια τόσο μικρή συσκευή με τόσες πολλές δυνατότητες!

Απίστευτα γρήγορο και αποτελεσματικό...

Το HC Lite είναι μια πολύ μικρή συσκευή με απίστευτες δυνατότητες. Εξαιρετικά γρήγορη, αποτελεσματική, και σε προσιτή τιμή. Ελέγξτε το σπίτι σας από οποιοδήποτε μέρος του Κόσμου με τη χρήση του κινητού τηλεφώνου ή ενός tablet. Ξεκινήστε δημιουργώντας το δικό σας κόσμο γύρω από την άνεση που μας προσφέρει η καινοτομία.

Το μέγεθος μετράει...
Η Fibaro κατάφερε  να συμπιέσει τις τεράστιες δυνατότητες του έξυπνου συστήματος μεσα σε  ένα μικρό κουτί. Το HC Lite είναι μια μικρή συσκευή που θα σας κακομάθει με την απίστευτα εύκολη διαχείριση του σπιτιού σας, την εύκολη λειτουργία της και την ασύρματη επικοινωνία. Η σμίκρυνση και η τεχνολογία κάνουν το αδύνατο ,δυνατό.

Καλώς ήρθατε στο... κόσμο της FIBARO
Έχουμε την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουμε στον κόσμο μας, στον οποίο η ασφάλεια και η άνεση της οικογένειας σας έχει τον πρώτο λόγο. Για μας το σπίτι σας είναι η φαντασία σας. Δημιουργήσαμε το σύστημα που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, και θα σας δώσει το κλειδί για να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα. Αυτή τη φορά προσθέσαμε σμίκρυνση μινιμαλισμό, και μοντέρνο σχεδιασμό στο καινούριο Home Center Lite. Δημιουργήστε το δικό σας έξυπνο σπίτι, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις συνήθειες σας.

Δημιουργήστε το δικό σας....Κέντρο Ελέγχου

Το νέο Κέντρο Ελέγχου του σπιτιού σας θα είναι η εφαρμογή Fibaro, της οποίας η λειτουργικότητα και το στήσιμο εξαρτάται από τις δικές σας αποφάσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε πίνακες, εικονίδια, έτσι να έχετε πάντα τα σπουδαιότερα με ένα κλικ. Η φιλικότητα στη χρήση και η ευελιξία της εφαρμογής FIBARO θα κάνουν το έξυπνο σπίτι σας εύχρηστο..

Μέχρι και 230 συσκευές στο σπίτι σας...

Χάρη στη ασύρματη επικοινωνία με τη τεχνολογία Z-Wave, η εγκατάσταση του Fibaro System δεν χρειάζεται καμία μετατροπή του σπιτιού σας. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε κτίριο , ακόμη και πλήρως κατοικήσιμο και διακοσμημένο.
Το Home Center Lite είναι εφοδιασμένο με ένα ισχυρό, εκπληκτικά ενεργειακά αποδοτικό επεξεργαστή Cortex A8. Χάρη στην υψηλή αποτελεσματικότητα του HCL μπορείτε να αυτοματοποιήσετε ακόμη και το μεγαλύτερο σπίτι , μέχρι και 230 συσκευές.

 "Θρίαμβος της φαντασίας και πολυτέλεια χωρίς μυστήριο."

 

Cortex A8

Συχνότητα: 720MHz

Z-Wave on board

Ethernet included 

Ο καλύτερος έλεγχος των multimedia του σπιτιού σας 

Το νέο Home Center Lite επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη ενσωμάτωση οικιακού multimedia με το Fibaro System. Διαχειριστείτε την TV σας, το home cinema, το Hi-Fi και άλλα με την εφαρμογή FIBARO*. Παίξτε με σκηνικά και διασυνδέσεις, αλλάξτε κανάλια και ρυθμίστε τον ήχο. Χρησιμοποιώντας το FIBARO, δεν χρειάζεστε κανένα χειριστήριο συσκευής παρά μόνο το κινητό σας ή το tablet σας.

 

 

*με συσκευές συμβατές με το σύστημα

Διαχείριση Ενέργειας 

Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία διαχείρισης ενέργειας, χρησιμοποιώντας το FIBARO System μπορείτε να παρακολουθείτε την τρέχουσα κατανάλωση, και το ιστορικό κατανάλωσης δίνοντας σας τη δυνατότητα να εντοπίσετε συσκευές που καταναλώνουν τη περισσότερη ενέργεια. Αναλυτικά στατιστικά δεδομένα παρουσιάζονται με ευανάγνωστα γραφήματα, βοηθώντας σας να συγκρίνετε αριθμούς και να προβλέψετε μελλοντικούς λογαριασμούς.


 Ανίχνευση κακόβουλων ενεργειών 


Στην Fibaro, μας ενδιαφέρει πολύ η ασφάλεια σας και η ασφάλεια της οικογενείας σας . Για το λόγο αυτό δώσαμε πολύ μεγάλη προσοχή στην ανίχνευση και την αναφορά κακόβουλων ενεργειών και απειλών. Το FIBARO System θα σας ενημερώσει άμεσα σε περίπτωση απειλής πυρκαγιάς, πλημμύρας, διάρρηξης ή διαρροής αερίου. Το FIBARO θα προστατεύσει το σπίτι σας διακόπτοντας την παροχή νερού, αν έχουν διαρροή οι σωλήνες, ή διακόπτοντας τη παροχή αερίου, θα εξαερίσει το σπίτι και θα σας ενημερώσει για όλα. Εάν ανιχνεύσει προσπάθεια διάρρηξης, το FIBARO θα εγείρει συναγερμό, θα ενημερώσει την ασφάλεια, και θα μεταδώσει ζωντανά εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο. FIBARO – ο μοναδικός σας φρουρός.

 

 Alarm πυρκαγιάς      Alarm πλημμύρας     Alarm διάρρηξης       Alarm αερίου

 

 Ο Μαγικός Κήπος σας...

Το καλοδιατηρημένο γρασίδι στην αυλή του σπιτιού σας δεν θα χρειάζεται πλέον να ασχολείστε σχολαστικά μαζί του. Το έξυπνο FIBARO System θα ποτίσει τον κήπο σας ακριβώς όταν χρειάζεται, με την σωστή ποσότητα νερού, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Το FIBARO δεν θα αφήσει τα φυτά σας να μαραθούν σε μια θερμή ημέρα, και δεν θα τα ποτίσει σε μια βροχερή ημέρα.

Σωστή ποσότητα νερού, ανάλογα με  τις καιρικές συνθήκες

Καθυστέρηση ποτίσματος όταν υπάρχει πρόβλεψη βροχής

Προγραμματισμένο πότισμα για κάθε ημέρα της εβδομάδας

 

Θέρμανση ή Δροσιά ? Όπως ακριβώς το επιθυμείτε...
Δεν υπάρχει καλύτερη απόλαυση από το να επιστρέφεις σε ένα ζεστό σπίτι, ειδικά μια χειμωνιάτικη κρύα μέρα. Χρησιμοποιώντας το FIBARO μπορείτε να ξεκινήσετε τη θέρμανση και να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία που επιθυμείτε όσο είστε ακόμη στο γραφείο σας. Θα προγραμματίσετε εύκολα τον Πίνακα Ελέγχου Κλιματισμού , μέσω του οποίου το σπίτι θα θερμανθεί στην κατάλληλη θερμοκρασία για κάθε ημέρα της εβδομάδας, σε προκαθορισμένο ωράριο.

Ρυθμίστε εύκολα τη θερμοκρασία στο επίπεδο που επιθυμείτε για να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας. Για τις νύχτες, επιλέξτε την κατάλληλη θερμοκρασία για ένα άνετο και ξένοιαστο ύπνο. Ο Πίνακας Ελέγχου Κλιματισμού θα σας προσφέρει την άνεση που δεν είχατε ποτέ.

Που βρίσκεσαι?


Το σπίτι σας γνωρίζει που βρίσκεστε  εσείς και η οικογένεια σας χάρη στο γεω-εντοπισμό. Όταν

φύγετε από το σπίτι, το σύστημα κλείνει συσκευές που δεν χρειάζονται, οπλίζει το συναγερμό σας

και εξομοιώνει την παρουσία σας για να αποτρέψει επίδοξους κλέφτες. Υπολογίζοντας το

δρομολόγιο της επιστροφής σας, το σύστημα θα ρυθμίσει τη θερμοκρασία και θα εκτελέσει

προγραμματισμένα σκηνικά. Εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια, και άνεση – FIBARO.

 

 Από το Everest, Γραφείο... Αυτοκίνητο


Ξεχάσατε το σίδερο αναμμένο καθώς βιαζόσαστε να φύγετε για το γραφείο? Κανένα πρόβλημα. 

Πάρτε το κινητό σας, εκκινήστε την εφαρμογή FIBARO και ελέγξτε το.

Με τη χρήση απομακρυσμένου ελέγχου στο έξυπνο σπίτι σας από οπουδήποτε στο Κόσμο, ελέγξτε τι συμβαίνει,διαχειριστείτε συσκευές, παρακολουθήστε την ασφάλεια, τη θέρμανση και πολλά άλλα.

 

 

 Πλήρες ιστορικό στη διαθεσή σας....


Με το FIBARO System μπορείτε να ελέγξετε πόση ώρα βλέπουν τηλεόραση τα παιδιά σας, ή

χρησιμοποιούν το computer ή παιζουν βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια ιδανική λύση για να

προγραμματίσετε πόσες ώρες θα ασχολούνται τα παιδιά σας παίζοντας ή βλέποντας ταινίες.

Δημιουργήστε προγράμματα ή διαχειριστείτε τις συσκευές απομακρυσμένα.

 

 

 

 Απεριόριστη επεκτασιμότητα

Το Home Center Lite είναι μια συσκευή modular. Θα λειτουργήσει το Σύστημα τοπικά? – Συνδέστε

το με το ρεύμα και τελειώσατε. Θέλετε απομακρυσμένο έλεγχο? Συνδέστε το HCL στο internet και

ελέγξτε το από οπουδήποτε. Διαχείριση σπιτιού, εντοπισμός μελών της οικογενείας και

παρακολούθηση καμερών ασφαλείας με οποιεσδήποτε συνθήκες? Εφεδρική μπαταρία και GSM

module θα σας δώσουν τη δυνατότητα ελέγχου κατάστασης των μπαταριών των συσκευών, ακόμη

και με διακοπή ρεύματος. Το Home Center Lite είναι ο ελεγκτής που χρειάζεστε. Ρυθμίστε τον στις

ανάγκες σας και στις προτιμήσεις σας. Αφήστε τις επιθυμίες σας να καθορίσουν την ασφάλεια κα

την άνεση του σπιτιού σας.

 

 

 

 

 

Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα