ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες

 WIFI ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Ελέγξτε οποιοδήποτε κλιματιστικό στο σπιτι

ή το εξοχικό σας από το smartphone

Επικοινωνήστε για πληροφορίες

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ » Σύστημα FIBARO

                

Το Σύστημα FIBARO αποτελεί σήμερα την πλέον πρωτοποριακή λύση αυτοματισμού στην αγορά.

Προσφέρει εγκατάσταση χωρίς επεμβάσεις, που εξαλείφει την ανάγκη τοποθέτησης καλωδίων. Οι μικρού μεγέθους συσκευές του  μπορούν να τοποθετηθούν  μέσα στο επίτοιχο ηλεκτρολογικό κουτί, πίσω από ένα διακόπτη φωτισμού, ένα διακόπτη ρολών, κλπ., και είναι συμβατές με κάθε ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Είναι το μοναδικό σύστημα στην αγορά με δυνατότητα διαχείρισης φωτισμού LED και φθορισμού, σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις χωρίς παρουσία ουδετέρου ( παλαιού τύπου εγκαταστάσεις).

 

Οι συσκευές Fibaro δεν τοποθετούνται μόνιμα στα δομικά στοιχεία των κτιρίων. Έτσι, εάν θελήσετε να αλλάξετε διακόσμηση, να γκρεμίσετε κάποια χωρίσματα και να αλλάξετε στυλ διακόσμησης ... Δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά το κάνετε. Αφαιρέστε οποιαδήποτε συσκευή από τον τοίχο και τοποθετήστε τη σε νέα θέση. Λόγω της τοπολογίας δικτύου mesh , η συσκευή θα ενημερωθεί για τη νέα της θέση  και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις υπόλοιπες του συστήματος.

 Συμβατότητα και τεχνολογία Z-Wave

Το σύστημα Fibaro προσφέρει πλήρη ελευθερία ελέγχου και επικοινωνίας , καθώς είναι συμβατό με τα περισσότερα smart phones της αγοράς.

Το σύστημα Fibaro είναι συμβατό με ασύρματα προϊόντα από περίπου 300 ανεξάρτητους κατασκευαστές  καθώς και με άλλες συσκευές που έχουν κατασκευαστεί , για να ελέγχονται με συστήματα ανταγωνιστών.

Είναι συμβατό με όλες τις κάμερες IP της αγοράς – με την καταγραφή συμβάντος, το σύστημα στέλνει φωτογραφία ή video στο κινητό σας τηλέφωνο.
 

Το Έξυπνο Σύστημα

Το σύστημα Fibaro ελέγχει και παρακολουθεί την κατάσταση των επιμέρους συσκευών και, αν απαιτείται, σας ενημερώνει για κάποιο συμβάν. Είναι το μόνο σύστημα της αγορές που «ξέρει» την ακριβή θέση ενός ανοικτού ρολού, ή κουρτίνας κλπ. Ενημερώνεται αυτόματα. Δημιουργεί εφεδρικά αρχεία (backup) αυτόματα με τις ρυθμίσεις και τις μεταδίδει στις συσκευές. Η συσκευές που τροφοδοτούνται με μπαταρία ενημερώνουν εγκαίρως για την αντικατάσταση της . Εάν φύγετε για διακοπές και ξεχάσετε να κλείσετε το κλιματισμό, το Fibaro θα σας στείλει μήνυμα  ρωτώντας αν πρέπει να το κάνει για σας.

 

Το περιβάλλον των γραφικών

Είναι το μόνο σύστημα με απλό περιβάλλον ρυθμίσεων, που επιτρέπει την αλλαγή της διασύνδεσης των συσκευών, των σκηνικών, και του όλου συστήματος διαχείρισης, οποιαδήποτε στιγμή  από έναν υπολογιστή, χωρίς ειδικό λογισμικό ή την ανάγκη για τεχνική βοήθεια.

 

Ασφάλεια

Το σύστημα Fibaro  μπορεί να συνεργαστεί με οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού..

Κάθε σύστημα μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα από την κεντρική μονάδα. Εάν η κεντρική μονάδα έχει πάθει ζημιά και το σύστημα π.χ. ανιχνεύσει φωτιά , κάθε συσκευή θα αποφασίσει ανεξάρτητα να ανεβάσει ρολά , να ανοίξει παράθυρα, πόρτες , να ενεργοποιήσει το σύστημα εξαερισμού κλπ. Δεν απαιτείται σύνδεση VPN ή στατική διεύθυνση  IP για απομακρυσμένο έλεγχο του συστήματος.

 

 Με το Fibaro Multimedia μπορείτε:

Να ελέγχετε το σύστημα από κάθε TV με είσοδο HDMI.
Είστε σπίτι , ένα απόγευμα και βλέπετε μια ταινία, όταν ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Η ταινία σταματάει, ανάβουν τα φώτα στο 30% στο καθιστικό και στο 100% στην είσοδο του σπιτιού. Η εικόνα από την κάμερα στη είσοδο του σπιτιού εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης σας. Παίρνετε το κινητό στα χέρια ,όπου μπορείτε να δείτε την εικόνα σε
close-up,  κάνετε μια σύντομη συνομιλία , και ανοίγετε την εξώπορτα απλά, με ένα κλίκ.  

Να βλέπετε video και να διαχειρίζεστε την προσωπική σας βιβλιοθήκη video.
Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα
video σας από την τηλεόραση σας.

Να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σε όποιο χώρο θέλετε,  χάρις στο non-invasive audio multi-room.
Φανταστείτε... μπαίνετε σαλόνι σας και αρχίζει να παίζει η αγαπημένη σας μουσική. Πηγαίνετε προς την Κουζίνα , ο αισθητήρας «βλέπει» την παρουσία σας και το ράδιο της κουζίνας παίζει την ίδια μουσική.  Αλλά
υπάρχουν και άλλα... Σε περίπτωση φωτιάς, όλες οι συσκευές ήχου μεταδίδουν το ίδιο μήνυμα για να προειδοποιήσουν την οικογένεια σας..

 

 

 

 

Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα