ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Προφίλ
 

                              

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 με σκοπό το σχεδιασμό και την προμήθεια συστημάτων ελέγχου και διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και τη εξεύρεση και υλοποίηση λύσεων στο τομέα ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ για την ορθολογικότερη και οικονομικότερη χρήση της ενέργειας με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Απο ιδρύσεως συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες στους τομείς αυτούς και έχει συμβάλλει στην βελτίωση των συνθηκών άνεσης με ταυτόχρονη εκμετάλλευση της ενέργειας με τον οικονομικότερο τρόπο. Η ανάγκη για βελτίωση και καινοτομία μας οδηγεί στην συνεχή ανανέωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας ακολουθώντας από κοντά τις τεχνολογικές εξελίξεις σε όλους του τομείς των δραστηριοτήτων μας.

Πρόσφατα επεκτάθηκε στον τομέα της ενέργειας προσφέροντας λύσεις για θέρμανση και κλιματισμό οικιακών και επαγγελματικών χώρων  με το οικονομικότερο και φιλικότερο προς το περιβάλλον τρόπο. Συνεργαστήκαμε με εταιρείες που διαθέτουν στην αγορά καινοτόμα προϊόντα όπως, υπέρυθρη θέρμανση, αντλίες θερμότητας ,σώματα χαμηλών θερμοκρασιών, και εξελιγμένα συστήματα κάυσης ξύλου και πέλλετ.

Ο κύριος στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας όχι μονο κατά τη διάρκεια της πώλησης αλλά και μετά από αυτή.

Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα